English Nederlands
 
Algemeen  
Sunerdes doet de engineering en levering van elektrische zonnesystemen en maakt gebruik van panelen met een hoge efficientie. Sunerdes biedt wereldwijd projecten aan voor de bouw van velden met zonnepanelen. Door subsidie, stijgende energieprijzen (5,2 % per jaar voor huishoudens en 3.8 % voor de industrie*) en dalende prijzen voor de panelen wordt de terugverdientijd van het systeem steeds korter. Per Wp geïnstalleerd vermogen wordt er ongeveer 0,8 kWh opgewekt per jaar afhankelijk van de situatie.Calculaties voor het systeem worden gemaakt op basis van 20 jaar, waarschijnlijk zal uw systeem het na 20 jaar nog doen waarmee u alleen maar meer verdient met uw systeem.
Sunerdes heeft 4 standaard pakketen samengesteld die u zelf zou kunnen monteren. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor zonne-energie bij uw bedrijf of particulier, vul dan het contactformulier in en laat hier uw gegevens achter waarna wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Lees hier voor welke subsidies u allemaal in aanmerking kunt komen.
Wat kost het?  

Het is niet te zeggen wat het systeem u precies zal kosten. Er zijn vele variabelen zoals: grootte van het systeem, hellingshoek, locatie van uw project, verzekeringskosten en onderhoudskosten. Sunerdes probeert zo nauwkeurig mogelijk de kosten en opbrengsten voor u in kaart te brengen.

 
© Sunerdes